Liity jäseneksi

Täytä lomakkeen kaikki kohdat.

 

Ajankohtaista

Liittohallituksen jäsenet esittelyssä: Aino Rytkönen

Kuka? Aino Rytkönen

Mitä ja mistä? Opiskelen musiikkitiedettä Jyväskylän yliopistossa kolmatta vuotta. Tarkoitus on valmistua kandiksi nyt keväällä 2018. Olen kotoisin Lahdesta.

Mitä teet SONKissa? Olen koulutuspoliittisessa työryhmässä, sekä osasto- ja edustajistovaalityöryhmässä. Korkeakouluopiskelijoille tulisi taata yhä paremmat mahdollisuudet suorittaa opintoja monipuolisemmin. Opiskelijoiden mahdollisuuksia vaikuttaa korkeakoulussaan tulisi parantaa entisestään, esimerkiksi työryhmissä yhdessä henkilökunnan kanssa. Osasto- ja edustajistovaalityöryhmässä haluan päästä suunnittelemaan konkreettisia tekoja, joilla nuoria saataisiin aktiivisesti ja rohkeasti mukaan vaikuttamaan. Monissa opiskelijoissa piilee vahva halu ottaa asioihin kantaa, ja kriittistä ideointia asioiden kehittämiselle on suurta. Heitä tulee kannustaa käyttämään heidän potentiaaliaan.

Fun fact itsestäsi: Olen esiintynyt Apulannan Tonin ja Sipen edessä keväällä 2015.

Voimabiisi: Itselläni ei ole yhtä voimabiisiä, sillä kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. The Beatles tulee kyllä olemaan the number one itselleni aina, joten sanoisin tähän esimerkiksi ”Here Comes the Sun”.

Seuraa: IG: @ainorytkonen Twitter: @AinoRytkonenn