Liity jäseneksi

Täytä lomakkeen kaikki kohdat.

 

Ajankohtaista, Etusivu, Yleinen

Liittohallituksen jäsenet esittelyssä: Ville Kurtti

Kuka: Ville Kurtti 22-v.

Mitä ja mistä: Mitä opiskelet ja mistä olet kotoisin? Opiskelen toista vuotta poliittista historiaa Turun yliopistossa. Sivuaineina opiskelen valtio-oppia, sosiaalitieteitä ja hallinto-oikeutta. Olen kotoisin Siikaisista. (Siikainen on pieni maalaiskunta Pohjois-Satakunnassa.)

Mitä teet SONKissa: Olen SONKissa liittohallituksen jäsen. Lisäksi tulen olemaan mukana edarivaaleja, tavoiteohjelmaa ja kannanottaja käsittelevissä projekteissa. Olen myös oman paikallisosastoni TOSYn puheenjohtaja Turussa. Tänä vuonna haluan olla mukana tekemässä koulutuksesta keskeistä teemaa tulevissa vaaleissa. Paikallisesti haluan olla aktivoimassa lisää opiskelijoita mukaan politiikkaan ja sosialidemokraattiseen liikkeeseen. Lisäksi mua kiinnostaa erityisesti sosiaalipolitiikka ja tasa-arvo asiat ja haluankin olla mukana edistämässä muun muassa sosiaaliturvan uudistamista, myös opiskelijoille, ja translain uudistamista itsemääräämisoikeutta kunnioittavaksi.

Fun fact: Olen tehnyt vaalityötä 12-vuotiaasta asti ja liityin SDP:hen heti kun pystyin 15-vuotiaana.

Lapsuuden lempisarja/elokuva: Salatut elämät on aina ollu yks mun lempisarjoista. (Ehkä vähä erikoisempi valinta lapsuuden lempisarjaks, mutta sitä on tullu seurattua niin kauan kun muistan.)

Seuraa: Twitter: @ViKurtti