Ajankohtaista, Etusivu, Tiedotteet

Aleksanteri Gustafsson on valittu demariopiskelijoiden pääsihteeriksi

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry:n liittohallitus on valinnut SONKin pääsihteeriksi Aleksanteri Gustafssonin. Gustafsson on 26-vuotias ja opiskelee Helsingin yliopistossa historiaa. Aleksanterilla on laajaa järjestö- ja vaikuttamiskokemusta muun muassa HYY:n hallituksessa toimimisesta. Vuoden alusta alkaen SONKin toimistolla Aleksanterin kanssa työskentelee marraskuun liittokokouksessa valittu puheenjohtaja Ville Kurtti. 

“Aleksanterin laaja osaaminen opiskelijakentältä ja kokemus SONKin toiminnasta vakuuttivat meidät kaikki liittohallituksessa. Tiedän myös, että minua ja Aleksanteria yhdistää vahva into tehdä työtä SONKin ja koko sosialidemokraattisen liikkeen eteen. Odotan siis innolla ensi vuoden yhteistyötä Aleksanterin kanssa SONKin kehittämisessä entistä vaikuttavammaksi ja näkyvämmäksi järjestöksi opiskelijakentällä.” kommentoi SONKin ensi vuoden puheenjohtaja Ville Kurtti. 

“Olen innoissani, että pääsen tekemään töitä sosialidemokraattisen opiskelijaliikkeen eteen. SONK on ollut minulle tärkeä järjestö koko opiskeluaikani, joten on hienoa päästä keskittymään järjestön kehittämiseen täysipäiväisesti. Yhdessä aktiivien kanssa teemme SONK:ista entistäkin suuremman ja vaikutusvaltaisemman opiskelijoiden edunvalvojan!” iloitsee Gustafsson. 

Demariopiskelijoiden liittohallitus valitsi uuden pääsihteerin kokouksessaan 20.11.2020 nykyisen pääsihteerin Neea Kähkösen siirtyessä uusiin tehtäviin vuoden 2021 alusta. Pääsihteeri vastaa Demariopiskelijoiden yleis- ja taloushallinnon organisoimisesta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Gustafsson aloittaa perehdytyksen joulukuussa.

Lisätiedot:
Heidi Miettinen
Puheenjohtaja
puheenjohtaja@sonk.fi
045 1129299