Ajankohtaista, Etusivu, Tiedotteet, Yleinen

Elisa Gebhardista Allianssin puheenjohtaja

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen oikeustieteitä opiskelevan Elisa Gebhardin, 24. Puheenjohtajuuskausi on kestoltaan kaksivuotinen ja alkaa ensi vuoden tammikuussa (2018-2019).

”Allianssilla on koko nuorisoalan yhdistäjänä vahva mandaatti puhua tulevaisuudesta. Vahvuuksiamme ovat osallisuusasiat, kansainvälinen vaikuttavuus, yhdenvertaisuusosaaminen ja verkostomaisuus. Tavoitetaso täytyy kuitenkin saada korkeammalle, ja lähivuosina tehtävämme on nostaa sukupolvipolitiikka keskiöön kaikessa yhteiskunnan toiminnassa.” Gebhard linjaa.

Gebhard on aikaisemmin toiminut Allianssin hallituksessa sekä Allianssin työvaliokunnan jäsenenä. Hän on puheenjohtanut Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:tä. ja työskentelee kansanedustaja Jutta Urpilaisen avustajana. Kotoisin Gebhard on Helsingistä, jossa hän toimii kaupungin varavaltuutettuna ja kulttuurijaoston puheenjohtaja.

Gebhardia tehtävään esittivät Demarinuoret, Ehkäisevä päihdetyö EHYT, Eurooppanuoret, Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta, Kokoomusnuoret, Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto, Sosialidemokraattiset opiskelijat, Svensk Ungdom, Varusmiesliitto ja Vasemmistonuoret.

Allianssi piti syyskokouksensa torstaina 23.11. juhlien samalla 25-vuotista taivaltaan.

Asiasta antavat lisätietoja Allianssin puheenjohtaja Eero Rämö p. 040 539 2737, Elisa Gebhard p. 050 575 1723 sekä Allianssin viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaava johtaja Leena Pihlajamäki p. 040 725 2887.