Ajankohtaista, Kansainvälisyys

FNSU Congress Utøyalla 1.-3.6. – hae mukaan Suomen delegaatioon!

 

Pohjoismaiden ja Baltian yhteistyöverkostomme FNSU:n (Föreningen Nordens Socialdemokratiska Ungdom) congress, eli liittokokous, järjestetään 1.-3.6. Norjassa, sisarjärjestömme AUF:n Utøya-saarella. SONK ja Demarinuoret lähettävät kokoukseen oman delegaation.

Matkan osallistujahinta on 100€. Hinta sisältää matkat kotimaassa, lennot, kuljetukset Utøyalle, majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Huomioithan, että Utøya on leirikeskus ja puitteet ovat sen mukaiset.

Osallistujilta edellytetään täysi-ikäisyyttä, osallistumista ohjelmaan, yhteydenpitoa delegaation muiden jäsenten kanssa sekä tutustumista mahdollisiin etukäteen lähetettäviin liittokokousmateriaaleihin.

Tapahtuman kieli on englanti.  SONKin ja Demarinuorten yhdenvertaisuusohjeistukset ovat voimassa myös kansainvälisissä tapahtumissa.

Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus (max. yksi A4) Essille (essi.virtanen@sonk.fi) viimeistään perjantaina 13.4.2018. Mainitsethan hakemuksessa sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Kerro hakemuksessa myös haetko ensisijaisesti mukaan SONKin vai Demarinuorten edustajana.

Lisätietoja:

Jani Kykkänen

jani.kykkanen@demarinuoret.fi

+358 40 827 9779

 

Essi Virtanen

essi.virtanen@sonk.fi

+358 45 277 5070