Haku Debatin toimitustiimiin on auki!

Debatin toimittajahaku on nyt avoinna! Tänä vuonna mukaan haetaan niin kirjoittajia, sosiaalisen median sisällöntuottajia kuin myös videoiden tekijöitä. Jos mikään näistä ei tunnu omalta jutulta, ei hätää! Tarvitsemme joukkoomme myös niin kutsuttua tukitiimiä, joka esimerkiksi lukee juttuja ennen julkaisua ja auttaa ideoinnissa.

Toivomme hakijalta mahdollisuutta sitoutua työskentelyyn koko vuoden 2021 ajaksi. Jokainen voi kuitenkin osallistua omien resurssiensa puitteissa. Koska kyseessä on vasta Debatin toinen vuosi verkkojulkaisuna, pääset myös kehittämään Debatin uutta suuntaa.

Voit hakea toimittajaksi täyttämällä oheisen lomakkeen: https://forms.gle/voafsBw7ohDDUgQQA.

Jos kiinnostuit, täytäthän lomakkeen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.2. klo 23.59. Ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti. Toimitustiimin ensimmäinen tapaaminen järjestetään alustavan aikataulun mukaan torstaina 11.2. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan kuitenkin valitun toimitustiimin kesken. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Mahdolliset lisäkysymykset voi osoittaa Debatin vastaavalle toimittajalle osoitteeseen taru.salovaara@gmail.com.

Debatti on SONK:in julkaisema itsenäinen sosialidemokraattinen mielipide- ja kulttuurilehti verkossa. Debatti kuuluu Julkisen sanan neuvostoon Kultti ry:n kautta. Käy tutustumassa Debatti-verkkolehteen täältä.