Ajankohtaista, Etusivu, Yleinen

Liittohallituksen jäsenet esittelyssä: Mohamed Shimer

Kuka: Mohamed Shimer

Mitä ja mistä: Olen muuttanut Vantaan Hakunilasta Vaasan viime syksynä tekniikan opintojen perässä. Alunperin olen Irakista, mutta viettänyt lähes koko lapsuuteni ja kouluvuoteni Vantaalla.

Mitä teet SONKissa: Olen liittohallituksen varajäsen se tarkoittaa, että tarpeen tullen sijaistan varsinaisia jäseniä, eli astronautti Mark Watneyn sanoin; ”olen arvoltani alin miehistön jäsen”. Muiden liittohallituksen jäsenten kanssa olen mukana SONKin projekteissa. Lähellä sydäntäni on erityisesti Debaatti-lehden uudistaminen. Debatti on SONKin pääväylä pitää jäsenistö ajan tasalla ja herättää ihmisten kiinnostus SONKiin. Siksi toivon että uudistus tekee lehdestä paremman.

Fun fact: Minun arvokkain omaisuuteni on The Daily Show With Jon Stewart -muki.

Lapsuuden lempisarja/elokuva: It’s Always Sunny in Philadelphia

Seuraa:  Twitter @MOSHIM96 ja IG @MOSHIM96