Liittokokouspaikan haku vuodelle 2023 auki!

Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n liittohallitus on päättänyt, että liiton 56. liittokokous järjestetään 2.-3.12. ja täten avannut haun liittokokouspaikan valintaa varten.

Osastot voivat hakea liittokokousta pidettäväksi omalla paikkakunnallaan lähettämällä pääsihteerille (susan.saarinen@sonk.fi) vapaamuotoisen hakemuksen viimeistään 10.6.2023. Hakemuksessa osaston tulisi kertoa, miten paikkakunnalla voitaisiin järjestää liittokokous noin 50-80 osallistujalle. Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

  • ehdotetun paikkakunnan kulkuyhteydet
  • kokouspaikka, josta löytyy sekä tarpeeksi iso kokoussali että mieluusti myös pienempiä tiloja valiokuntatyöskentelyä varten (esimerkiksi yliopisto, työväentalo)
  • majoitusratkaisut
  • ruokailujen järjestäminen (tavoitteena vegaani). Otamme mielellämme vastaan myös tarkempia tietoja mm. palvelun nopeuteen ja erikoisruokavalioiden järjestämiseen liittyen. 
  • miten osasto voisi auttaa liiton toimistoa liittokokouksen järjestämisessä (esimerkiksi talkootyö)

 

Huomioittehan, että osastojen tehtävänä ei tule tehdä tilavarauksia eikä pyytää tarjouksia esimerkiksi ruokailujen järjestämisestä hakemusta varten – riittää, että hakemus antaa hyvän yleiskuvan mahdollisuuksista järjestää liittokokous kyseisellä paikkakunnalla.

 

Lisätietoja:

Susan Saarinen

susan.saarinen@sonk.fi

0417082861