Ajankohtaista, Etusivu, Tiedotteet, Yleinen

Mohamed Shimer ehdolla Demariopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

Terkkuja Vaasasta, oon Mohamed Shimer.

Hoidan tällä hetkellä VSDO:n toimintaa ja olen mukana VYY:n edustajistovaaleissa. Olen toiminut tällä kaudella SONKin liittohallituksen varajäsenenä. Sain ilon seurata järjestön toimintaa ja oppia kaikkea SONK:ista, sen jäsenistä, historiasta ja tavoitteista. Tämä oli kaikin puolin antoisa kokemus! Haluan jatkaa tulevalla kaudella SONK:in kehittämistä entistä merkittävämmin. Olen tästä syystä päättänyt hakea SONK:in varapuheenjohtajaksi.

Marraskuussa päätetään SONK:in tulevaisuudesta.Tulevalla kaudella koen, että tärkeintä on uusia ja kehittää SONK:in rakenteita. Uusia jäseniä tarvitaan jatkuvasti, se on itsestään selvä, mutta on syytä myös paneutua siihen, että järjestö pystyy hyödyntämään jo kirjoilla olevia jäseniä. Järjestön päätavoite on kannatuksen nostaminen edustajistovaaleissa, tämä on onnistunut vaihtelevalla menestyksellä. Uskon, että laiva voi vielä kääntyä tämä kuitenkin vaatii rohkeita uudistuksia. Yksi erittäin tärkeä pitkän aikavälin uudistus on panostaminen jäsenhankintaan siirtymävaiheessa olevien opiskelijoiden kohdalla, sillä verkostot osastojen kanssa on syytä rakentaa hyvissä ajoin jo ennen kuin opiskelija on aloittanut korkeakouluopinnot.

Työryhmä toimintamalli on asia, jonka olen tuonut esille jatkuvasti sekä liittohallituksen sisällä, että sen ulkopuolella. Uskon vahvasti siihen, että tämä on erinomainen tapa ylläpitää jäsenistön aktiivisuutta. Tämä silti edellyttää, että kynnys päästä mukaan työryhmiin
edellyttää sitoutumista ja intohimoa SONK:in toimintaan kohtaan. SONK:in on korkea aika tarjota jäsenille mahdollisuus vaikuttaa järjestön toimintaan ympäri vuoden, laadukkaan ja aktiivisen työryhmä toiminnan kautta.

Pähkinänkuoressa minulla on selkeä visio siitä miten järjestöä tulisi kehittää, ja uskon, että varapuheenjohtajana pystyn parhaiten toteuttamaan visioni. Haluan kiittää teitä kaikki luottamuksesta edellisessä liittarissa ja toivon, että marraskuussa saan jälleen luottamuksenne toimia liittoamme hyväksi. Mikäli meitsin ehdokkuudesta herää kysymyksiä, niin ottakaa rohkeasti minuun yhteyttä somen kautta. Vastaan kysymyksiinne mielelläni.

Lisätietoja:

Mohamed Shimer
+358 40 7510467
Ig & Tw: @moshim96