Ajankohtaista, Etusivu, Tiedotteet, Yleinen

Neea Kähkönen valittu Demariopiskelijoiden pääsihteerin perhevapaan sijaiseksi

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry:n liittohallitus on valinnut SONKin pääsihteerin perhevapaan sijaiseksi vuodelle 2020 Neea Kähkösen. Kähkönen on 25-vuotias yhteisöpedagogi, jolla on monenlaista järjestö- ja vaikuttamiskokemusta. Neean asiantunteva ote ja valmius hypätä SONKin ohjaksiin nopealla aikataululla vakuutti liittohallituksen valinnasta.

“Odotan malttamattomana ensi vuotta ja alkavaa yhteistyötä Neean kanssa. Hän on monipuolinen osaaja, jolla on paljon annettavaa SONKille järjestönä. Mahtavaa saada Neea mukaan tiimiin!” kommentoi SONKin ensi vuoden puheenjohtaja Heidi Miettinen.

“Odotan jo innolla, että pääsen aloittamaan työt SONKissa. Onhan tietysti aina jännittävää lähteä uuden työn perässä uuteen kaupunkin. On todella hienoa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea meidän aktiiveihin ympäri Suomen. Haluan edistää järjestön kasvua, vahvistaa järjestön asemaa vuorovaikutuksellisena keskustelijana koulutuksen ja sivistyksen puolustajana ja lisätä SONKin vaikuttavuutta puolueen sisällä.” kertoo Kähkönen. 

Pääsihteeri vastaa Demariopiskelijoiden yleis- ja taloushallinnon organisoimisesta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Demariopiskelijoiden liittohallitus valitsi uuden pääsihteerin kokouksessaan 04.12.2019. Kähkönen aloittaa työskentelyn SONKissa 07.01.2020 nykyisen pääsihteerimme Sini Heinon siirtyessä perhevapaalle 13.01.2020 alkaen

Lisätiedot:
Topi Kytölehto
Puheenjohtaja
topi.kytolehto@sonk.fi
045 1129299