Ajankohtaista, Etusivu

Olisitko sinä tuleva pääsihteerimme?

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry on valtakunnallinen poliittinen opiskelijajärjestö, joka edistää tasa-arvoa, yhteisvastuuta ja oikeudenmukaisuutta Suomessa, Euroopassa ja maailmassa. SONK on nuorekas, jatkuvasti kehittyvä kansainvälinen liitto, joka tarjoaa näköalapaikan niin sosialidemokraattiseen liikkeeseen, valtakunnan politiikkaan kuin opiskelijakenttään.

Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry hakee nyt pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viimeistään 1.9.2016 alkaen tai aikaisemmin sopimuksen mukaan. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu toiminnan sekä viestinnän yleinen organisointi, koulutus- ja seminaaritoiminnan järjestäminen, yhteistyösuhteiden hoitaminen niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin sidosryhmien kanssa sekä liiton luottamushenkilöiden poliittisen valmistelu- ja vaikuttamistyön tukeminen. Pääsiheeri vastaa myös liiton taloudesta ja hallinnosta.

 

Etsimme toimijaa, jolla on tahtoa ja kykyjä viedä järjestön toiminta uusiin sfääreihin ja monipuolistaa sitä. Henkilöä, joka ei säikähdä haasteita, vaan tarttuu niihin rohkeasti, ratkoo ongelmatilanteet oikeudenmukaisesti ja pysyy lujana, kun tilanne sitä vaatii. Tekijää, joka uskaltaa kysyä, kun ei tiedä, eikä lannistu vastoinkäymisistä. Empaattista ihmistuntijaa ja taitavaa verkostoitujaa, joka ottaa haltuun kriisitilanteet ja skumppa-tilaisuudet.

 

Pääsihteeri toimii liiton puheenjohtajan työparina, mutta työskentelee pääasiassa itsenäisesti. Työ sisältää säännöllistä matkustamista Suomessa ja ulkomailla sekä ilta- ja viikonlopputöitä.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 

– sitoutumista työhön

– kokemusta SONKin toiminnasta ja opiskelijatoiminnasta

– taloushallinnon osaamista

– hyviä vuorovaikutustaitoja

– joustavuutta työajoissa ja -paikoissa

– tietoteknistä perusosaamista

– hyvää kielitaitoa, erityisesti englanti ja ruotsi

– sosialidemokraattista maailmankatsomusta

 

Eduksi katsotaan:

 

– viestintätaidot

– kokemus järjestötyöstä

– korkeakoulupolitiikan tuntemus

– ajokortti

 

Me tarjoamme Sinulle työpaikan kasvavassa ja vauhdikkaassa järjestössä, jossa pääset kehittämään taitojasi hallinnon, organisoinnin ja vaikuttamisen saralla. SONKin pääsihteerinä päädyt keskustelemaan kansainvälisestä politiikasta Tiranan yössä ja tutustumaan kerrospukeutumisen ilot Tampereen vaalitoreilla. Meillä pääset muovaamaan työtä itsesi näköiseksi ja toimimaan aktiivien kanssa yhteisten päämääriemme eteen. Tarjolla on lisäksi runsain määrin pahaa kahvia.

 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2017. Koeaika on neljä kuukautta ja perehdytys tehtävään valitulle järjestetään elokuun aikana. Pääsihteerin peruspalkka on 2400 euroa + 6 % korvaus kokonaistyöajasta luontaisetuineen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan liiton toimistolle osoitteeseen Siltasaarenkatu 18-20 C 6.krs, 00530 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@sonk.fi 30.4.2017 mennessä. Hakemusten yhteydessä pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen, lyhyehkön SONKin toimintaympäristöanalyysin ennakkotehtävänä. Haastattelut niihin valituille järjestetään 9.-10.5.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

 

Noora Luukka

Pääsihteeri

Sosialidemokraattiset Opiskelijat ry

paasihteeri(at)sonk.fi

045 277 5070

 

Jesse Jääskeläinen

Puheenjohtaja

Sosialidemokraattiset opiskelijat

puheenjohtaja(at)sonk.fi

045 112 9299