Ajankohtaista, Yleinen

Puheenjohtajan joulutervehdys

 

Kulunut vuosi on ollut uuvuttava ja täynnä muutoksiin sopeutumista niin opiskelijoiden arjessa, järjestötoiminnassa kuin ihan jokaisen meistä elämässä. Epävarmuus tulevasta on korostunut pohtiessamme miltä arki näyttää ensi viikolla saati sitten muutaman kuukauden päästä.

Epävarmuus tulevasta ja jatkuva huoli on näkynyt myös mielenterveyspalveluiden kysynnän kasvuna. Muutokset arjessa ovat näkyneet sosiaalisten kontaktien vähenemisenä tai niiden siirtymisenä kasvokkain tapahtuneista kohtaamisista kuulumisten vaihtamiseen videopuheluiden välityksellä. Päivät kampuksella ovat vaihtuneet vielä enemmän keskittymistä vaativiin työpäivän mittaisiin Zoom -luentoihin ja opiskelijoiden arjessa näkyvä opiskelijayhteisön tuki on joutunut muuttamaan muotoaan.

Vuoden lopussa on tapana katsoa kulunutta vuotta taaksepäin ja arvioida omaa toimintaa. Kevään “normaali” arki tuntuu nyt kovin kaukaiselta ja kuin toiselta todellisuudelta. Suurten muutosten vuonna kuten muulloinkin on kuitenkin osattava asettaa omat onnistumiset ja epäonnistumiset oikeaan mittakaavaan.

Toivon että jokaisen meistä joulunvietossa korostuu tänä vuonna rauhoittuminen sekä armollisuus omaa itseä kohtaan. Muistetaan myös läheisiä, jotka viettävät joulun meistä erillään. Haluan koko liittohallituksen puolesta toivottaa oikein rauhallista joulua ja toiveikasta uutta vuotta 2021!

SONKin toimisto lomailee 23.12.2020-4.1.2021. 

Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä puheenjohtajaan:

Heidi Miettinen, puheenjohtaja 31.12.2020 asti

heidi.miettinen@sonk.fi

045 1129299

Ville Kurtti, puheenjohtaja 1.1.2021 alkaen

ville.kurtti@sonk.fi

050 3004382