Ajankohtaista, Etusivu, Tapahtumat, Toiminta

SONK, Demarinuoret ja nuoret demarivaltuutetut Kesärannassa!

SONK, Demarinuoret ja kuntien nuoret demarivaltuutetut saavat perjantaina 29.5. klo 16-20 mahdollisuuden lähteä käymään Kesärannassa pääministeri Sanna Marinin vieraana! Osallistujamäärä on rajattu, joten osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli peruutuksia tulee, otetaan sisään varasijoille jääneet myös järjestyksessä.

Ilmoittautuminen Kesärannan illanviettoon aukeaa 24.2. klo 9.00. Kannattaa olla siis valmiina ilmoittautumaan heti aamutuimaan!

Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://forms.gle/nsoW5wrk4C1K59oy6

EDIT: Kaikki paikat ovat jo täynnä. Ilmoitamme Kesärantaan pääseville ja ensimmäisillä varasijoilla oleville asiasta pian. Kiitokset kaikille!

EDIT: Koronaepidemian aikana voimassa olevien rajoitusten ja suositusten tavoitteena on hidastaa ja estää koronaviruksen leviämistä Suomessa, turvata terveydenhuollon kapasiteetti ja kantokyky kaikkialla maassa sekä suojella erityisesti riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä. Valtioneuvosto teki keskiviikkona 6. toukokuuta periaatepäätöksen, joka sisältää hallituksen tekemät linjaukset koronatoimien jatkamisesta sekä rajoitustoimien hallitusta ja asteittaisesta purkamisesta. Rajoitusten myötä vierailua Kesärantaan ei voida järjestää koska 29.5. on edelleen voimassa rajoitus 10 hengen kokoontumisten välttämiseksi. 

Lisätiedot tapahtumasta:

Heidi Miettinen, Demariopiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 045 1129299
sähköposti: heidi.miettinen@sonk.fi

Mikkel Näkkäläjärvi, Demarinuorten puheenjohtaja
puh. +358400765002
sähköposti: mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi