Ajankohtaista, Etusivu, SONK, Tiedotteet

SONK etsii korkeakouluharjoittelijaa

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry on poliittinen opiskelijajärjestö ja opiskelijoiden ääni sosialidemokraattisessa liikkeessä. Arvojamme ovat vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus. Olemme feministinen järjestö ja toiminnassamme painotamme erityisesti yhdenvertaisuutta ja kansainvälisyyttä.

SONK etsii nyt korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2019 toteuttamaan yhteistyössä liiton toimiston kanssa #opiskelijoidenEU -hanketta. Harjoittelija vastaa hankkeen tapahtumien järjestelyistä, viestinnästä ja koordinoinnista sekä raportoinnista yhdessä liiton pääsihteerin kanssa.

Harjoittelijalta vaaditaan seuraavia taitoja:
-Viestintäosaamista
-Hyvää kielitaitoa (suomi ja englanti)
-Tuntemusta korkeakoulupolitiikasta sekä eurovaaleista
-Sosialidemokraattista maailmankatsomusta ja halua edustaa sosialidemokraattisia arvoja

Sinun ei tarvitse olla heti alussa valmis osaaja, riittää että olet innokas ja haluat kehittyä. Työtehtävät ovat monipuolisia eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Toivomme sinulta myös joustavuutta. Työssä pääset osaksi innovatiivista ja rentoa työyhteisöä, jossa räätälöimme työnkuvasi juuri sinun vahvuuksiisi ja toiveisiisi sopivaksi.

Tarjoamme mukavan pienen työyhteisön Ympyrätalossa Hakaniemessä. Harjoittelijalla on mahdollisuus työskennellä liiton toimistolla sekä tehdä osa töistä myös etänä. Tehtävät ovat monipuolisia ja sinulla on huippu mahdollisuus päästä tutustumaan vaikuttamistyöhön politiikan sisäpiiristä käsin.

Toivomme valitun henkilön aloittavan työssä 18.3.2019 tai mahdollisimman pian. Harjoittelujakson pituus on 3 kuukautta.Harjoittelijan palkkio on 1250/kk. Työaika 37,5 h viikossa, mahdollisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustelua Suomen sisällä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sonk.fi 15.3.2019 klo 20:00 mennessä (laitathan sähköpostisi otsikoksi ”Hakemus SONKin harjoittelijaksi”). Hakemuksen liitteeksi toivomme ansioluettelon. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos sinulla on harjoittelutuki käytettävissä.

Valitsemme hakemusten perusteella osan hakijoista haastatteluihin, joita järjestetään jo hakuajan puitteissa. Hakija voidaan valita jo hakuaikana, joten älä suotta viivyttele hakemuksesi kanssa! Harjoittelijan valitsee SONKin liittohallitus kokouksessaan.

Lisätietoja

Pääsihteeri
Sini Heino
sini.heino@sonk.fi
+ 358 45 277 5070