Ajankohtaista, Etusivu, Kansainvälisyys, Tapahtumat, Tiedotteet, Toiminta, Yleinen

Syyspäivät Tukholmassa S-Studenterin vieraana

SONK matkaa syyspäivillään tapaamaan sisarjärjestöämme S-Studenteria Tukholmaan!
Tukholmassa vierailemme Ruotsin Valtiopäivätalolla, sosiaalidemokraattisen työväenpuolueen toimistolla sekä Olof Palmen muistomerkillä.

Matkaan lähdetään Helsingistä Katajanokalta perjantaina 27.9. noin klo 16.30 (paikalle saavuttava hyvissä ajoin). Lauantaipäivän vietämme Tukholmassa ja takaisin Helsinkiin palaamme sunnuntaiaamulla 29.9. noin klo 10.

Matkan hinta on osallistujalle 50€. Uuden jäsenen ensimmäinen valtakunnallinen tapahtuma on maksuton. Osallistumismaksu sisältää:

  • matkat kotimaassa edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan
  • majoituksen laivalla neljän hengen hytissä
  • meriaamiaisen laivalla lauantaina
  • lounaan Tukholmassa lauantaina
  • buffet-illallisen laivalla lauantaina

HUOM: matkan muut ruokailut (esimerkiksi iltapala perjantaina ja aamiainen sunnuntaina) ovat omakustanteisia. Kaikkien lähtijöiden edellytetään osallistuvan yhteiseen ohjelmaan Tukholmassa.

Paikkoja matkalle on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Risteilyn ikäraja on lähtökohtaisesti 21 vuotta, mutta mukaan voidaan ottaa muutamia 18-21-vuotiaita – näiden henkilöiden osalta mukaan pääsy voidaan kuitenkin vahvistaa vasta ilmoittautumisen sulkeuduttua. Alaikäisiä emme valitettavasti voi ottaa mukaan risteilylle.

Kaikkien osallistujien edellytetään sitoutuvan SONKin yhdenvertaisuusohjeisiin.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdItj72aoCKlqZQRKus-oI1ZvUfzFR-aJxqxshp1ebRy6Gq2Q/viewform

Ilmoittautuminen päättyy 5.9.19 klo 12.00

Lisätietoja:
Sini Heino
sini.heino@sonk.fi
0452775070

Topi Kytölehto
topi.kytolehto@sonk.fi
0451129299