Taru Salovaara valittu Debatin uudeksi vastaavaksi toimittajaksi

Taru Salovaara on valittu Debatin vastaavaksi toimittajaksi.

Sunnuntaina 10.1. järjestäytymiskokouksessaan uusi liittohallitus valitsi myös SONKin julkaiseman nettilehti Debatin uudeksi vastaavaksi toimittajaksi Taru Salovaaran. Espoossa asuva Salovaara toimi vuonna 2020 aktiivisena kirjoittajana Debatissa. Lisäksi hän on ollut aktiivinen SONKin jäsen ja opiskelijavaikuttaja. Hän on toiminut muun muassa Opiskelijoiden sosialidemokraattisen yhdistyksen OSY:n varapuheenjohtajana ja Laureamkon hallituksen jäsenenä.

“Taru on ollut Debatissa todella aktiivinen kirjoittaja ja tuonut esiin monia erittäin tärkeitä aiheita ja epäkohtia. Hän tuonut esiin myös monia hyviä uusia ideoita  muun muassa toimitustiimin paremmasta osallistamisesta, kirjoittajapoolin laajentamisesta ja uusista toimintatavoista, jotka vastaavat hyvin myös liiton asettamiin tavoitteisiin. Tarun sitoutumisesta ja aktiivisuudesta kertoo myös hänen saamansa SONKin vuoden vaikuttaja -kunnianimi.” toteaa puheenjohtaja Ville Kurtti.

“Odotan innolla, että pääsemme tulevan toimitustiimin kanssa tositoimiin. Tänä vuonna haluan panostaa erityisesti toimitustiimin osallistamiseen ja jokaisen vahvuuksien hyödyntämiseen, Debatin sosiaalisen median kanavien aktivointiin sekä visuaalisen ilmeen raikastamiseen. Lisäksi toivon kirjoittajilta rohkeaa otetta vaikeidenkin asioiden käsittelyyn ja enemmän vieraskynä-kirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta.” Salovaara summaa.

Viime vuonna nettilehdeksi muuttunut Debatti on itsenäinen mielipide- ja kulttuurilehti, joka on sitoutunut journalistin ohjeisiin. Debatin jutut käsittelevät laajasti yhteiskunnallisia asioita ja pyrkivät herättämään uusia ajatuksia. Haku toimitustiimiin aukeaa myöhemmin.

Lue Debatin juttuja täällä: debatti.fi

Lisätietoja:

Ville Kurtti

Puheenjohtaja

ville.kurtti@sonk.fi

+358451129299