Kommentoi tavoiteohjelman luonnosta!

Haluatko vaikuttaa Demariopiskelijoiden linjoihin? Onko jotain, mistä SONKilla ei vielä ole linjaa, mutta pitäisi? Pitäisikö jonkin poliittisen linja tai tavoitteen olla erilainen tai entistäkin kunnianhimoisempi vai realistisempi? Nyt on sun mahdollisuus kertoa meille!

SONKin liittohallitus on päättänyt antaa kaikille jäsenille mahdollisuuden kommentoida liiton tavoiteohjelmaa ennen sen esittämistä tämän vuoden liittokokoukselle. Kerro siis meille mitä mieltä olet liittohallituksen valmisteleman luonnoksen linjoista!

Tavoiteohjelma määrittelee SONKin linjat ja tavoitteet keskeisiin poliittisiin kysymyksiin, keskittyen opiskelija- ja koulutuspolitiikkaan. Tavoiteohjelma ohjaa liittohallituksen tekemää vaikuttamistyötä ja kannanottoja.

Liittohallituksen valmisteleman luonnoksen löydät tästä linkistä.

Kerro mahdolliset esityksesi ja kommenttisi tällä lomakkeella 3.10. mennessä. Liittohallitus käsittelee kommentit liittokokouksen valmisteluviikonlopussaan ennen tavoiteohjelman hyväksymistä liittokokouksen käsiteltäväksi. Arvostamme suuresti kaikkia kommentteja, ehdotuksia ja faktantarkistuksia. Suuret kiitokset ajastasi!

Lisätietoja:
Ville Kurtti
0451129299
ville.kurtti@sonk.fi