Ajankohtaista, Etusivu, Tiedotteet

Topi Kytölehto ehdolla Demariopiskelijoiden puheenjohtajaksi


Topi SONKin pelinrakentajaksi!

Minulla on ilo ilmoittaa hakevani SONKin puheenjohtajuutta vuodelle 2019!

Olen 25-vuotias opettajan alku Jyväskylästä. Opiskelen Suomen historiaa ja intohimojani ovat politiikka, järjestötoiminta, klassinen kitaramusiikki ja liikunta. Ja ehkä vähän videopelitkin.

SONK on ollut itselleni rakas järjestö, oma kasvattajaseurani, jossa olen saanut viimeisen vuoden ajan tehdä työtä opiskelijoiden hyväksi. SONKia ja sen osastoja on viimeisten vuosien ajan rakennettu määrätietoisesti kohti kasvu-uraa. Loistavana esimerkkinä tästä on tänä syksynä lanseerattu Kampuskatsastus, joka on osastoissa otettu vaivatta haltuun. Tällaista kehitystä haluan jatkaa muun muassa SONKin tapahtumapankin suhteen, josta kerron myöhemmissä julkaisuissani lisää. Liiton tehtävä on tehdä asiat osastoille mahdollisimman vaivattomaksi. Tätä työtä haluan jatkaa vuonna 2019 puheenjohtajan ominaisuudessa.

Pelinrakentaja.

Tällaisena henkilönä näen itseni puheenjohtajan roolissa. SONK on joukkue. Yksittäinen ihminen, puheenjohtajakaan, ei voi pärjätä kentällä ilman muita joukkuetovereitaan. Liiton johtajana haluan osallistaa, kannustaa, tsempata ja jakaa vastuuta muille aktiivisesti. Topin SONKissa asiat tehdään yhdessä, joukkueena.

Tulen julkaisemaan facebookissa lisää tavoitteitani puheenjohtajana syksyn mittaan. Jos haluat osallistua kampanjaani tai jokin asia jäi mietityttämään niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Toivotan kaikki halukkaat tervetulleeksi SONK-joukkueeseen. Kasataan liittokokouksessa huippujoukkue ja lähdetään ottamaan haltuun vuotta 2019!

Nähdään Joensuussa!