Ajankohtaista, Etusivu, Kansainvälisyys

Tule oppimaan pohjoismaisesta mallista Nordenskolaniin

Mikä Nordenskolan?

Nordenskolan on suunnattu poliittisessa tai ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille alle 35-vuotiaille. Koulutus antaa tietoa pohjoismaisesta mallista ja sen käytännön soveltamisesta niin yhteiskunnassa kuin järjestöelämässä Pohjoismaissa.

Tämänkertaisessa Nordenskolanissa erityisen ajankohtaista on se, miten pohjoismainen malli on varustanut meidät koronakriisiin ja miten malli sopeutuu kriisin vaikutuksiin. Nordenskolan toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen työväenliikkeen yhteistyökomitea SAMAKin ja pohjoismaisten sivistysjärjestöjen kanssa. Koulutus pohjautuu SAMAKin tuottamaan NordMod2030-raporttiin.

Ohjelma

Koulutus koostuu kahdesta kurssiosiosta. Ensimmäinen osio järjestetään Helsingissä 7.–9.10.2020 ja toinen Oslossa 26.–28.1.2021. Molempiin osioihin osallistumista edellytetään. Kurssiin kuuluu myös välitehtäviä.

Kurssilla ei ole tulkkausta suomen kielelle, ja osallistujat käyttävät pääosin ruotsia tai muita skandinaavisia kieliä. Kurssin työskentelyyn voi kuitenkin hyvin osallistua myös englanniksi.

Hakeminen

Viimeinen hakupäivä on 5.6.2020. Koulutus on siihen valituille maksuton.
Hakulomake: https://bit.ly/2W9TTxt

Lisätietoja:
https://www.tsl.fi/koulutus/kansainvalinen-koulutus/nordenskolan.html 
koulutussuunnittelija Riitta Sinimäki-Mikola
riitta.mikola@tsl.fi, 040 845 1590