Vaalit

Tutustu meidän edustajisto­vaaliteemoihin

Tänä syksynä edustajistovaalit käydään kaikissa ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnissa sekä kaikissa ylioppilaskunnissa Helsingin ja Tampereen yliopistoja lukuun ottamatta.

Demariopiskelijat on laatinut valtakunnalliset edustajistovaaliteemat. Vaaliteemat rakentuvat sosialidemokraattisten perusarvojen ympärille: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. 

Ehdokkaalle

Ehdokkaalta odotamme intoa vaikuttaa yhteisiin asioihin sekä sitouduttava sosialidemokraattisiin perusarvoihin: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. Lisäksi sitoudut edistämään feminismiä ja antirasimia toiminnassasi.

Demariopiskelijoiden listalta lähtevälle ehdokkaalle tarjoamme käyttöön yhteiset vaaliteemat, some-näkyvyyttä sekä markkinointimateriaalia. Tämän lisäksi järjestämme koulutusta ja yhteisiä kampanjatilaisuuksia.

Tule mukaan tekemään jokaisen opiskelijan edustajisto­vaaleja

Tänä syksynä edustajistovaalit käydään kaikissa ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnissa sekä kaikissa ylioppilaskunnissa Helsingin ja Tampereen yliopistoja lukuun ottamatta. Demariopiskelijat kutsuvat sinut mukaan vaalityöhön.

Haluat olla tekemässä opiskelupaikkakunnastasi ja opiskeluyhteisöstäsi entistä paremman? Haluatko olla vaikuttamassa korkeakoulusi edunvalvontaan ja päätöksentekoon? Kiinnostaako sinua kokeilla siipiäsi kampanjan tekemisessä?

Olemme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita puolustava feministinen järjestö. Koetko, että tasa-arvo, vapaus ja yhdenvertaisuus on myös sinun arvojasi? Uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Tutustu Demariopiskelijoiden tietosuojaselosteeseen

Lisätietoja

Susan Saarinen, pääsihteeri

susan.saarinen@sonk.fi

041 7082861

Iris Nordman, viestintä ja edustajistovaalit

iris.nordman@sonk.fi

044 9896005