Vaalit

Tutustu Demariopiskelijoiden edustajisto­vaaliteemoihin

Tänä syksynä edustajistovaalit käydään kaikissa amk-opiskelijakunnissa sekä Helsingin ja Tampereen ylioppilaskunnissa.

Demariopiskelijat on laatinut valtakunnalliset edustajistovaaliteemat. Vaaliteemat ovat rakentuneet sosialidemokraattisten perusarvojen ympärille: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. Demariopiskelijat pitää tärkeänä että vaaliteemat edistävät intersektionaalista feminismiä sekä antirasismia.

Ehdokkaalle

Ehdokkaalta odotamme intoa vaikuttaa yhteisiin asioihin sekä sitoudut sosialidemokraattisiin perusarvoihin: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. Lisäksi sitoudut edistämään feminismiä ja antirasimia toiminnassasi.

Demariopiskelijoiden listalta lähtevälle ehdokkaalle tarjoamme käyttöön yhteiset vaaliteemat, some-näkyvyyttä sekä markkinointimateriaalia. Tämän lisäksi järjestämme koulutusta ja yhteisiä kampanjatilaisuuksia.

Tule mukaan tekemään edustajisto­vaaleja

Edustajistovaalit järjestetään marraskuussa kaikissa ammattikorkeakouluissa sekä  Tampereen ja Helsingin ylioppilaskunnissa. 

Demariopiskelijat kutsuvat sinut mukaan vaalityöhön. Nyt voit ilmoittautua ehdokkaaksi tai kampanjatiimiin. Kaikkia tarvitaan!

Haluat olla tekemässä opiskelupaikkakunnastasi ja opiskeluyhteisöstäsi entistä paremman? Haluatko olla vaikuttamassa korkeakoulusi edunvalvontaan ja päätöksentekoon? Kiinnostaako sinua kokeilla siipiäsi kampanjan tekemisessä?

Ehdokaslomakkeella voit ilmiantaa itsesi ehdokkaaksi tai kampanjatiimiin. Voit myös kertoa lomakkeella, että ehdokkuus mietityttää ja otamme sinuun yhteyttä! Lomake löytyy [täältä].

Jos et itse tällä hetkellä opiskele voit silti ilmoittautua mukaan kampanjatiimiin! Kaikkien apu on tarpeen, yhdessä olemme enemmän.

Olemme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita puolustava feministinen järjestö. Koetko, että tasa-arvo, vapaus ja yhdenvertaisuus on myös sinun arvojasi? Uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Tutustu Demariopiskelijoiden tietosuojaselosteeseen

Lisätietoja

Aleksanteri Gustafsson

aleksanteri.gustafsson@sonk.fi

045 2775070

Timo Keisala

timo.keisala@sonk.fi

045 1129299