Demariopiskelijoiden liittokokoushaku osastoille avattu 🔥

Demariopiskelijoiden liittokokoushaku on avattu 🔥

Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n liittohallitus on päättänyt, että liiton sääntömääräinen 57. liittokokous järjestetään sunnuntaina 1.12.2024 ja olemme nyt avanneet liittokokoushaun osastoille.

Osastot voivat hakea liittokokousta pidettäväksi omalla paikkakunnallaan lähettämällä hakulomakkeen liiton puheenjohtajalle (miku.kuuskorpi@sonk.fi) viimeistään perjantaina 27.9.2024 kello 12.00 mennessä. Merkitsettehän ystävällisesti viestin saajaksi myös liiton pääsihteerin (santeri.kujanpaa@sonk.fi).

Tieto hausta on lähetetty osastojen puheenjohtajille.

Hakemuksessa osasto sitoutuu osallistumaan liittokokouksen järjestämiseen yhdessä liiton kanssa sekä kuvaa vapaamuotoisessa hakemuksessa, miten noin 45 osallistujan liittokokous voitaisiin hakupaikkakunnalla kustannustehokkaasti järjestää.

Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:
🌹 Ehdotetun paikkakunnan kulkuyhteydet
🌹 Kokouspaikka, josta löytyy tarpeeksi iso kokoussali ja mielellään myös pienempiä tiloja muuta työskentelyä varten (esimerkiksi yliopisto, työväentalo)
🌹 Kustannustehokkaat majoitusratkaisut
🌹 Ruokailujen järjestäminen
🌹 Miten osasto sitoutuu auttamaan liiton keskustoimistoa liittokokouksen järjestämisessä (esimerkiksi talkootyö)

Osaston ei ennalta pidä tehdä tilavarauksia eikä pyytää tarjouksia esimerkiksi ruokailujen järjestämisestä hakemustaan varten – riittää, että hakemus antaa riittävän yleiskuvan mahdollisuuksista järjestää liittokokous kyseisellä paikkakunnalla, ja että paikkakunnalla vaikuttava Demariopiskelijoiden osasto sitoutuu osallistumaan liittokokousjärjestelyihin.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Miku Kuuskorpi (miku.kuuskorpi@sonk.fi)

Nähdään liittokokouksessa 1.12. pian selviävässä paikassa! 🔥

 

Miku Kuuskorpi,

Demariopiskelijoiden puheenjohtaja