Hae Demariopiskelijoiden edustajaksi YES edustajistoon

Hae Demariopiskelijoiden edustajaksi kv-hommiin! Eurooppalaisen kattojärjestömme Young European Socialistien (YES) kongressi järjestetään Barcelonassa 19.-22.10. Kongressissa järjestölle valitaan uusi johto ja edustajisto, johon myös yhdellä meidän aktiiveista on mahdollisuus päästä!

Edustajistolla tarkoitetaan järjestön korkeinta päätöksentekoelintä liittokokousten välillä. Edustajiston toimikausi on noin kaksivuotinen, ja se päättää muun muassa järjestön taloudesta sekä poliittisista linjoista puheenjohtajan ohella. Edustajisto koostuu kaikkien täysivaltaisten jäsenorganisaatioiden edustajista. Suomesta edustajistoon valitaan edustaja niin Demarinuorista kuin Demariopiskelijoista, joilla molemmilla on kokouksissa käytettävissään kuusi ääntä.

YES edustaja on kansainvälinen yhteyslinkki eurooppalaisen kattojärjestömme ja Demariopiskelijoiden välillä, jonka vuoksi on tärkeää, että hakija sitoutuu tehtäväänsä ja raportoi toiminnastaan aktiivisesti. Odotamme valittavan edustajan valmistautuvan kokouksiin keskustoimiston ja liittohallituksen tukemana.

Toivomme hakijalta tyydyttävää englannin kielen taitoa, koska edustajiston työ hoidetaan englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi hakijan tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja osoittaa kohtuullista poliittista osaamista. Edustustehtävissä edustat Demariopiskelijoita kansainvälisesti, joten korostamme valinnassamme avoimuutta, halua ja aktiivisuutta oppia uutta sekä verkostoitua eurooppalaisten toimijoiden kanssa. Edustajiston kokouksia lähetetään ympäri Eurooppaa.

Mikäli kiinnostuit edustamaan Demariopiskelijoita YES edustajistossa, lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi (max. 1 A4) Demariopiskelijoiden pääsihteerille Susan Saariselle 9.8.2023 mennessä. Työvaliokunta tekee valinnan vielä viikon 32 aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille päätöksestä viimeistään 14.8.2023 mennessä.

Lisätietoja:

Aleksi Murtojärvi
Nykyinen edustaja YES
+358 40 7154152
aleksi.murtojärvi@gmail
 
Susan Saarinen
Pääsihteeri
+358 41 7082861
susan.saarinen@sonk.fi