Kutsu: Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry 60. vuosijuhlaan

Kutsumme teidät juh­li­maan Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n 60. vuo­si­juh­lia Paasitorniin lauan­tai­na 18.11.2023!

Juh­lan aloit­taa cock­tail-ti­lai­suus ja ter­veh­dys­ten vas­taa­not­to klo 18.00. Juh­lail­lal­li­nen al­kaa klo 19.00 Paasitorni-sa­lis­sa, minkä aikana saamme nauttia lämpimistä ohjelmanumeroista ja puheista. Jat­kot juh­li­taan il­lal­li­sen jälk­een myöhemmin ilmoitetussa paikassa. Vuosijuhlaa edeltää alumniseminaari, joka alkaa klo 14 ja päättyy viimeistään klo 17.30. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja vuosien varrelta sekä ainutlaatuinen tilaisuus nuorille ja vanhoille toimijoillemme verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia.

Alumniseminaarin virallinen ohjelma ja vuosijuhlien ohjelmarunko julkaistaan tapahtumakutsussa, sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme syyskuun aikana.

 

Kaikki jäsenemme, alumnimme sekä yhteistyökumppanimme ovat tervetulleita juhlistamaan pyöreitä vuosia kanssamme! Myös avecit ovat tervetulleita, pyydäthän omaa aveciasi ilmoittautumaan omalla lomakkeella. Paikkoja on varattu 250, joten toimi nopeasti. Huomioittehan, että tapahtuma on K18. Tapahtumassa otetaan valokuvia, joita voidaan myöhemmin käyttää markkinoinnissa.

Tapahtuman hinta:

Alumnit, avecit ja yhteistyökumppanit: 120€
Jäsenet: 80€
Pelkkä alumniseminaari: 50€

Menu vaihtoehdot:

Tarjoamme kolmen ruokalajin illallisen vegaani- ja kasvivaihtoehdolla. Hintaan sisältyy kaksi holitonta tai alkoholillista kaatoa sekä alkumalja. Seminaariin osallistujille kahvitarjoilu.

Muistathan mainita ilmoittautumisesi yhteydessä mahdolliset erityiruokavaliot sekä muut rajoitteet.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 30. syyskuuta klo 23.55. Ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta https://kide.app/events/SONK60vuosijuhla. Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko sekä alumniseminaariin että vuosijuhlaan, vai ainoastaan jompaan kumpaan. Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisen deadlinen jälkeen, pyydämme teitä olemana yhteydessä pääsihteeri Susan Saariseen: susan.saarinen@sonk.fi mahdollisimman pian. Veloitamme ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista 50% alkuperäisestä hinnasta.

Pu­ku­koo­di

Juh­la­pu­ku tai tum­ma pu­ku, mutta tärkeämpää on saapua paikalle asussa, jossa tunnet itsesi juhlavaksi. Aka­tee­mi­set kun­nia­mer­kit sallittuja.

 

Lisätietoja:

Susan Saarinen

Pääsihteeri, Demariopiskelijat

+358 41 7082861

susan.saarinen@sonk.fi