Hae viestintä- ja edustajistovaalikoordinaattoriksi!

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry on poliittinen opiskelijajärjestö ja opiskelijoiden ääni sosialidemokraattisessa liikkeessä. Arvojamme ovat vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus. Painotamme toiminnassamme erityisesti yhdenvertaisuutta ja kansainvälisyyttä.

Demariopiskelijat etsii nyt keskustoimistolle osa-aikaiseen työsuhteeseen viestintä- ja edustajistovaalikoordinaattoria aikavälille 1.7.-30.11. Tehtävänäsi on erinäiset viestinnän ja järjestötyön tehtävät, jotka edellyttävät monipuolisia viestinnän taitoja eri sosiaalisen median kanavissa

Arvostamme rohkeaa asennetta ja valmiutta oppia uutta järjestötoiminnasta sekä poliittisesta vaikuttamisesta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä poliittisen viestinnän ammattilaisena. Työssä pääset osaksi innovatiivista ja rentoa työyhteisöä, jossa räätälöimme työnkuvasi juuri sinun vahvuuksiisi ja toiveisiisi sopivaksi. Kannustamme hakijaa tuomaan omat vahvuutensa esille jo hakuvaiheessa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • sidosryhmien kanssa toimiminen ja verkostoituminen
  • viestinnän toteuttaminen ja kehittäminen eri kanavissa
  • toiminnan kehittäminen ja raportointi
  • tapahtumien järjestäminen ja koordinointi

 

Hakijalta odotamme:

  • ymmärrystä ja kokemusta poliittisesta vaikuttamisesta, katsomme eduksi tuntemuksen korkeakoulupolitiikasta
  • hyviä kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vähintään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi
  • valmiutta ja sitoutumista valtakunnallisten tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen
  • sitoutumista sosialidemokraattiseen arvopohjaan
  • itsenäistä ja kehittävää työotetta
  • kykyä sopeutua viikoittain vaihtelevaan työaikaan

 

Tarjoamme mukavan pienen työyhteisön järjestön ensisijaisessa työpisteessä Hakaniemen Ympyrätalolla. Etätyömahdollisuus sopimuksen mukaan. 

Toivomme valitun henkilön aloittavan työssä 1.7.2023 tai mahdollisimman pian. Työsuhteen pituus on 5kk. Työsuhteessa sovelletaan JTL-STY työehtosopimusta ja työaika on 50% (keskimääräinen viikkotyöaika on 17,5 h).Työ sisältää mahdollisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä vaatii syksyllä matkustamista Suomen sisällä. Työntekijälle kuuluu lounasetu.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sonk.fi 21.6.2023 klo 20:00 mennessä (laitathan sähköpostisi otsikoksi ”Hakemus Viestintä- ja edarivaalikoordinaattoriksi”). Hakemuksen liitteeksi toivomme ansioluettelon ja suosittelijan yhteystietoineen.

Valitsemme hakemusten perusteella osan hakijoista haastatteluihin. Haastattelemme hakijoita jo hakuvaiheen aikana. Hakija voidaan valita jo hakuaikana, joten älä suotta viivyttele hakemuksesi kanssa. Hae nyt!

 

Lisätietoja arkipäivisin klo 11-15:
Pääsihteeri
Susan Saarinen
susan.saarinen@sonk.fi
041 708 2861