Hae projektityöntekijäksi Demariopiskelijoille

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry on poliittinen opiskelijajärjestö ja opiskelijoiden ääni sosialidemokraattisessa liikkeessä. Arvojamme ovat vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus. Olemme feministinen järjestö ja toiminnassamme painotamme erityisesti yhdenvertaisuutta ja kansainvälisyyttä.

Demariopiskelijat hakee nyt projektityöntekijää syksyn 2022 edustajistovaaleihin ja järjestötyön kehittämiseen. Tehtävä kestää vuoden loppuun ja alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Demariopiskelijoiden toimistolla Helsingissä.

Projektityöntekijän tehtävänä on toteuttaa Demariopiskelijoiden edustajistovaalikampanjaa yhdessä muiden työntekijöiden ja liittohallituksen kanssa. Edustajistovaalikampanjaa tehdään tiiviisti yhteistyössä Demariopiskelijoiden paikallisosastojen kanssa. Tehtäviin kuuluu myös järjestöllinen kehittäminen ja osastojen toiminnan tukeminen.

Projektityöntekijä pääsee tekemään ainakin

  • ehdokashankintaa
  • tapahtumia
  • viestintää
  • vaalikampanjaa

Eduksi työssä ovat kokemus vaalikampanjoinnista, opiskelijajärjestöistä ja viestinnästä. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää

  • sitoutumista työhön ja itsenäistä työotetta
  • aloitteellisuutta ja ideoita
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • suomen ja englannin taitoa
  • sosialidemokraattista arvomaailmaa

Tarjoamme projektityöntekijälle kiinnostavan työpaikan, jossa pääsee tekemään opiskelijapolitiikkaa innokkaiden aktiivien kanssa. Työsuhteeseen sovelletaan JTL-STY -työehtosopimusta, ja palkka on noin 2100€/kk. Työntekijälle kuuluu myös lounasetu. Työaika on 35 tuntia viikossa. Työhön kuuluu satunnaisesti viikonloppu- ja iltatöitä.

Hakuaika päättyy 15.8. ja työhaastattelut järjestetään viikoilla 33 ja 34. Toiveena on, että projektityöntekijä voisi aloittaa tehtävänsä 1.9.

Lähetä hakemuksesi otsikolla “Projektityöntekijä” 15.8. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@sonk.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Voit kertoa hakemuksessasi esimerkiksi miten tekisit ehdokashankintaa edustajistovaaleissa ja miten kehittäisit Demariopiskelijoiden järjestöllistä toimintaa.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Keisala

puheenjohtaja@sonk.fi

045 1129299