Susan Saarinen

Susan Saarinen Demariopiskelijoiden pääsihteeriksi

Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Susan Saarisen. Saarinen viimeistelee kansainvälisen oikeustieteen maisteriopintoja Turun yliopistossa. Saarisella on kokemusta järjestötoiminnasta Demariopiskelijoiden lisäksi Eurooppanuorista, ja poliittisen työn kokemusta esimerkiksi Euroopan parlamentin jäsenen kabinetista. Saarinen on toiminut kuluvan vuoden Demariopiskelijoiden liittohallituksessa.

 

“Susanin laaja osaaminen järjestötoiminnan ja politiikan alalla vakuutti liittohallituksen. Susanilla on myös intoa ja halua edistää sosialidemokratiaa ja opiskelijoiden asemaa. Demariopiskelijat saa Susanista erinomaisen pääsihteerin, joka vie toimintaa aivan uusiin sfääreihin,” sanoo Demariopiskelijoiden nykyinen pääsihteeri Aleksanteri Gustafsson.

 

”Mahtavaa päästä työskentelemään sosialidemokraattisen opiskelijaliikkeen tulevaisuuden eteen. Demariopiskelijat on tarjonnut erinomaisen kasvupaikan ja kokemuksia, joiden pohjalta odotan innolla pääseväni kehittämään järjestön tulevaisuuden suuntaviivoja. Aktiivien kanssa mahdollistamme Demariopiskelijoiden vaikuttavuuden koulutuspoliittisten haasteiden keskellä,” sanoo Susan Saarinen.

 

Demariopiskelijoiden liittohallitus valitsi uuden pääsihteerin kokouksessaan 27.10. Nykyinen pääsihteeri Aleksanteri Gustafsson siirtyy uusiin tehtäviin 14.11. alkaen. Pääsihteeri vastaa Demariopiskelijoiden yleis- ja taloushallinnon organisoimisesta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Pääsihteeri työskentelee Demariopiskelijoiden puheenjohtajan työparina toimistolla Hakaniemessä.

 

Lisätiedot:

 

Timo Keisala

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@sonk.fi
045 1129299

 

Aleksanteri Gustafsson

Pääsihteeri

paasihteeri@sonk.fi

045 2775070