Timo Keisala ei hae jatkokautta Demariopiskelijoiden puheenjohtajana

Demariopiskelijoiden nykyinen puheenjohtaja Timo Keisala on ilmoittanut, ettei hae jatkokautta Demariopiskelijoiden johdossa. Keisala julkaisi sosiaalisessa mediassa eilen 26.syyskuuta seuraavan kirjeen:

”Olen pitkään pohtinut asemaani liiton johdossa ja tullut siihen lopputulokseen, etten hae jatkokautta Demariopiskelijoiden puheenjohtajana.”

Syksy on lähtenyt vauhdilla käyntiin erilaisten projektien ja edustajistovaalien osalta. Samalla tämän vuoden liittokokous lähestyy nopeasti. Olen pitkään pohtinut asemaani liiton johdossa ja tullut siihen lopputulokseen, etten hae jatkokautta Demariopiskelijoiden puheenjohtajana. 

Olen ollut Demariopiskelijoiden toiminnassa mukana pian kolmen uskomattoman mahtavaa vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinlaista sattumaa ja tapahtumaa. Olen kuitenkin äärettömän kiitollinen kaikesta kokemastani. Demariopiskelijoiden toiminnassa olen saanut tutustua mahtaviin, osaaviin ja ennenkaikkea sydämellisiin ihmisiin. Nuoriin joilla on visioita, mielipiteitä ja näkemyksiä tulevaisuuden maailmasta. 

Olen löytänyt Demariopiskelijoista toisen kodin. Kodin, jossa olen saanut olla oma itseni ja jossa olen voinut avoimesti kertoa huoleni ja murheeni. Kiitos tästä kuulu teille kaikille, joita minulla on kunnia kutsua ystävikseni. Olen lisäksi oppinut tämän vuoden ja menneiden vuosien aikana paljon politiikasta, johtamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta.

Kuten sanonta kuuluu, kaikki hyvä loppuu aikanaan. Nyt minun on siirryttävä eteenpäin elämässäni. Koen, että minä olen antanut kaiken mitä minulla on ja nyt Demariopiskelijoissa on aika siirtyä eteenpäin uuden johdon voimin. Luotan täysin siihen, että myös tulevat puheenjohtajat tekevät työtään täydestä sydämestä ja pitävät huolta minulle niin rakkaasta järjestöstä. 

Haluan vielä lopuksi kiittää Demariopiskelijoiden jäsenistöä, kasvattajaseuraani OOSYa, tämän vuoden liittohallitusta, sekä pääsihteeriä jatkuvasta tuesta ja luottamuksesta myös vaikeina aikoina. 

Soinissa
26. syyskuuta 2022

Timo Keisala
Puheenjohtaja
Demariopiskelijat